top of page

Styrelsen

I styrelsen sitter representanter för organisationens alla delar. Här diskuteras övergripande frågor såsom ekonomi, deltagande i och genomförande av olika aktiviteter samt hur organisationen ska utvecklas vidare. Alla utskott representeras av varsin ledamot som genom styrelsen kan samordna sina aktiviteter. Utöver de fem ledamöterna består styrelsen av en ordförande, vice ordförande, sekreterare och kassör. Här kommer en introduktion till styrelsemedlemmarna för verksamhetsåret 22/23!

IMG_5615_edited.png

Simon Tyrberg

Ordförande

IMG_5473_edited.jpg

Jakob Hansen

Vice Ordförande

Vilda Ekman

Kassör

IMG_5530_edited.png

Anna Persson

Sekreterare

Utskotten

IMG_5486_edited.jpg

Mikael Cedervall

Eventansvarig i socialutskottet

Mitt uppdrag är att anordna roliga alkoholfria aktiviteter – allt ifrån badmintonturneringar till skidresor. Målet är att bidra med en skön stämning, en härlig gemenskap och många minnesvärda evenemang!

IMG_5456_edited.jpg

Tintin Eriksson

Festmästare i socialutskottet

Som festmästare står man för inget mindre än festerna! Men jag är långt ifrån ensam – det är ni SPiLare som har makten. På socialutskottsmötena får du möjlighet att planera och påverka framtida evenemang. Passa på!

IMG_5582_edited.png

Klara Olofsson

Ordförande för utbildningsutskottet

Utbildningsutskottet söker efter nya infallsvinklar på planering genom bl.a. föreläsningar och studieresor. Vi vill ge våra medlemmar inspiration och extrakunskaper utöver programtiden, för en så intressant studietid som möjligt!

IMG_5542_edited.jpg

Felicia Nilsson

Ordförande för novischutskottet

Vi strävar efter att alla ska känna sig välkomna när studenttiden börjar. Det görs såklart bäst genom novisch-perioden! Våra främsta mål är att främja gemenskap mellan nya och gamla SPiLare, introducera dig till Lund och sprida glädje. 

IMG_5499_edited.jpg
  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

Lovisa Wahlström

Ordförande för kommunikationsutskottet

Utskottets arbete centreras kring sociala medier, grafisk design och lite marknadsföring. Målet är att all inre och yttre kommunikationen ska vara tydlig (och snygg), så att alla har koll på läget!

bottom of page