Bli medlem

Varför medlemskap?

Som medlem i SPiL går du gratis på alla föreläsningar och har möjlighet att vara med på sociala evenemang, studieresor och andra aktiviteter ordnade av SPiL. Du har också möjlighet att engagera dig i föreningen och få större inflytande över vilka aktiviteter föreningen ska ordna.

Hur blir jag medlem?

Du blir medlem i SPiL genom att först betala in medlemsavgiften och sedan fylla i informationen här nedan. Du kan också skicka samma uppgifter till info@spilund.se. Medlemskapet fullbordas inte förrän både medlemsavgiften och uppgifterna är inkomna till oss. ​

Sedan HT17 kräver medlemskap i SPiL även medlemskap i AF. Detta gör du genom att bli medlem i Studentlund eller som stödmedlem i AF. 

Stödmedlem

Du som inte är student kan bli stödmedlem i SPiL. Detta medlemsskap innebär att du får gå gratis på alla föreläsningar samt delta på SPiLs sociala evenemang och studieresor. Du äger dock ingen rösträtt vid föreningsmöten och kan heller inte röstas in i styrelsen. Du kan dock påverka genom att lämna förslag på aktiviteter till styrelsen!

Passivt medlemskap

Ska du på utbytestermin eller kulturstudier men fortfarande vill vara med i SPiL? Då kan du bli passiv medlem. Detta kräver inget medlemskap i AF under den termin/terminerna du befinner dig på utbytes- eller kulturstudier. 

Det är viktigt att du meddelar oss att du vill bli passiv medlem under din termin utomlands till info@spilund.se. 

​​E-post:

info@spilund.se

​Hitta till oss: 

Geocentrum I, Sölvegatan 10, 22362, LUND

  • Instagram App Icon

Följ oss på Instagram

Hitta oss på Linkedin